Calabash Residence

Calabash Residence.

Eigenaar meneer Aziz Khan en zijn charmante vrouw hebben een perfect team om zich heen weten te formeren die dit kleinschalige appartementencomplex perfect runnen. Het is centraal gelegen om op 225 van het prachtige zandstrand. Het appartementencomplex heeft een verrassende tropische tuin met ligbedden en een heerlijk zwembad, gezellige buiten bar, perfecte zitjes aan de straatzijde, zitjes achter de bar op het terrein, een eetzaal en verrassend mooie kamers.

Wij hebben hier twee weken verbleven en hebben het vreselijk naar ons zin gehad en gaan hier zeker terug komen.

De kamer met keuken (kamer nr A2) met de doorgang naar de slaapkamer en badkamer. Iinks het balkon. 2e foto uitzicht vanaf het balkon. Beneden zie je het rietendak van de bar en aan de overkant het geldwisselkantoortje. Als je 225 naar links loopt ben je op het strand.

Dit is de luxe kamer boven A2 nummer is E2. Hier is alles net een beetje nieuwer en iets meer luxe.

Hieronder de foto’s van het zwembad. Vanaf de straat is het niet te zien dat dit achter de muur “verstopt” zit. Werkelijk een heerlijke plek om even het dorpsleven te ontlopen en te genieten van een drankje bij de zwembadbar. Af en toe komt er een aapje een bloemetje eten op de boogoverkapping van het hek rond het zwembad.

225 meter vanaf het hotel is het strand met het restaurant Solomons. Heerlijk eten goede bediening en lekkere drankjes. Eveneens een aanrader.

Voor aan de straat bij Calabash is het altijd gezellig. Een heerlijke plek om mensen te kijken onder het genot van je ontbijt, lunch, diner of om er gewoon lekker een drankje te drinken.

Het wisselkantoortje aan de overzijde van de straat.

Comments are closed.