Hotel Puerto Plaza

Een van de meest opvallende projecten in Las Terrenas is het qua architectuur zeer bijzondere Hotel Puerto Plaza. Dit hotel dat uit twee gebouwen in de vorm van een schip zal gaan bestaan is op z’n zachtst gezegd een eye-catcher in het dorp.

De ligging van dit bijzondere hotel is perfect, want het ligt vlakbij de terrasjes van het populaire Pueblo de los Pescadores en op nog geen 200 meter van het centrum van het dorp Las Terrenas. Het hotel is inmiddels voor de helft afgebouwd en men is momenteel (april 2016) met het tweede “schip” bezig.

Voor meer informatie en boekingen kunt u naar onderstaande site:

www.puertoplazalasterrenas.com

 

Het besloten zonnedek met het zwembad geeft een luxe en relaxte sfeer. Er is niet veel fantasie voor nodig om in te denken dat er hier in alle privacy een geweldig poolparty gehouden kan worden.

Hieronder is een van de vier terrassen te zien op het achterdek.  Dit terras biedt de mogelijkheid om genietend van een drankje heerlijk vanuit je eigen jacuzzi uit te zien over de Atlantische Oceaan.

Er zijn appartementen in diverse prijsklassen te huur, maar in alle appartementen zult u het gevoel van luxe en stijl in overvloed beleven.

Hier onder een paar plaatjes hoe het allemaal gaat worden als het hele project klaar is.

 

Comments are closed.