Oriental Kwai Resort

Ver weg van het massa toerisme, in de nabijheid van the bridge over the river Kwai, ligt een paradijselijk vakantiepark van vrienden van ons. Djo en Evelien zijn twee uit Warmond afkomstige gastvrije en enthousiaste mensen die hun droom hebben waar gemaakt in Kanchanaburi – Thailand.
Op het net zijn vele beoordelingen te vinden over het Oriental Kwai Resort en de wijze waarop Djo en Evelien voor hun gasten zorgen. Het wordt beoordeeld met een 9 en hoger en alle gasten geven aan dat ze een geweldige vakantie hebben gehad, er te kort zijn geweest, super lekker hebben gegeten en dat ze zeker nog terug komen.
Hieronder een voorbeeld van 1 van de commentaren :
“Een waar paradijs”
Ligging 8,0
Service 10,0
Prijs / kwaliteit 10,0
Eten 10,0
Kamers 10,0
Kindvriendelijk 9,0

12-2-2012Na een lange vermoeiende reis kwamen we aan op dit resort. Het overtrof al onze verwachtingen. Helemaal in stijl werden we opgewacht met een drankje door de Ned.eigenaar Djo en de bediening. Toen in het donker door de tropische tuin met alle lichtjes en geuren en kleuren naar ons verblijf. Prachtig!! Gelijk waren we de lange reis vergeten. We hadden de familiebungalow en was echt super ruim. Aan alles was gedacht. Er stond zelfs een schaaltje met tropisch fruit op de tafel. We voelden ons er gelijk thuis. Zeer handige badkamer, de kinderen konden zo vanaf hun slaapkamer de badkamer in en wij ook. Heel ruim en schoon allemaal. Het ontbijt en andere maaltijden waren super en we hebben de kip kokossoep daarna tijdens onze reis nooit meer zo lekker gegeten. Djo en Evelien hebben ons uitstekende tips gegeven. De 4 nachten waren te kort. Onvergetelijk was natuurlijk oud en nieuw aan de River Kwai met echt Thais vuurwerk afgestoken door onze zoon en de tuinmannen. Wij komen zeker terug!!
een kleine greep uit de foto’s van de site van Zoover :
meer dan 300 reviews over het oriental kwai resort.

Comments are closed.