Hotel Alisei

Wij hebben al in heel wat hotels in Las Terrenas verbleven in de afgelopen 17 jaar, maar Beachfront Hotel Restaurant & Spa Alisei overtrof al onze verwachtingen. De appartementen, de prachtig onderhouden tuinen, de ligging van het complex, het heerlijke eten, de bar, het zwembad, het strand, de spa, de Yoga lessen, de massages, het Turkse stoombad, het vriendelijke personeel, de persoonlijke aandacht, het schoonhouden van de kamers, ga zo maar door. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Het is prachtig om te zien is dat het personeel het zichtbaar fijn vindt om hier te werken, terwijl de staf duidelijk alles onder controle heeft. Wilt u dus een bijzonder aangename vakantie in een geweldig hotel, boek dan uw vakantie bij Hotel Alisei in het gemoedelijke Las Terrenas. 

TUI reizen heeft sinds 2016 dit geweldige hotel in het assortiment, dus ook uw transfer van en naar het vliegveld bij Puerto Plata is geregeld.

                                                              www.tui.nl

                                                              www.aliseihotelspa.com

Vooral in het heerlijke zwembad aan de zwembadbar laat de cocktail master Celia tijdens het maken van haar cocktail creaties het plezier in haar werk zien. Terwijl ze met de cocktails bezig is straalt de liefde voor dit onderdeel van haar vak er vanaf. Zij maakt iedere cocktail tot een feestje en haar vakmanschap is overduidelijk terug te vinden in de smaak van haar heerlijke cocktails. Deze op en top vrouwelijke barkeeper is een echte duizendpoot en spreekt haar 4 talen vloeiend.

Restaurant Baraonda is het restaurant van Hotel Alisei. Dit restaurant is wat ons betreft een echte aanrader. Ons advies is dan ook om niet alleen het heerlijke ontbijt hier te nuttigen, maar hier ook af en toe te dineren. Vooral de bisque vissoep is als voorgerecht een topper. Als hoofdgerechten zijn de vlees en vis gerechten heerlijk, maar er wordt ook een uitstekende salade geserveerd. Ook hier straalt de bediening uit blij te zijn en dat verhoogt de sfeer in dit prachtige restaurant.

Het strand voor het hotel is goed onderhouden en heeft heerlijke ligbedden. Ook hier is het mogelijik om vlak onder de kust te snorkelen in het heerlijk warme zeewater van 28 / 29 graden Celsius. Kortom een super plek om je welverdiende vakantie door te brengen.

Comments are closed.