Help the Gambia !

Een indrukwekkend prive initiatief van Henk Meeuwis en zijn vrouw Hennie. Op onderstaande site staat veel informatie over hun, inmiddels tot een levenswerk uitgegroeide, hulpaktie aan een aantal kinderen, families en leefgemeenschappen in het prachtige Afrikaanse Gambia.

www.helpthegambia.com

Onderstaand boek is eveneens een prachtig project van Henk en Hennie Meeuwis, die al jaren lang in het Afrikaanse Gambia hulp bieden. De opbrengst van onderstaand boek, dat door Henk zelf geschreven is, komt geheel ten goede van de families en projecten die zij ondersteunen in Gambia. ISBN numme 9048413206

Wij hebben het boek gelezen en hebben de onderstaande review op het net gezet :

Een mooi dokument over een bijzonder plekje op onze aarde, Gambia ! Het beschrijft exact het gevoel dat het land mij gegeven heeft. Ook de gewoonten en gebruiken van de prachtige mensen die in dit kleine en arme landje wonen en werken worden door de schrijver treffend verwoord. Als je er ooit geweest bent zal je bij het lezen van dit boek weer volledig in gedachten terug gaan. Ik heb tijdens het lezen af en toe met de tranen in mijn ogen van het lachen weer een aantal onvergetelijke gebeurtenissen herbeleefd. Dit boek is een ware must als je op vakantie wilt gaan naar Gambia. Het is bijzonder leerzaam en informatief. Het is een heerlijk boek om te lezen als je er geweest bent. Al lezend baalde ik, dat ik dit boek niet had gelezen, voordat ik naar Gambia ging, maar helaas, toen was het nog niet uitgegeven. Een van de mooie dingen van dit boek is dat ik een aantal van de beschreven personen zelf in mei 2010 heb ontmoet. Ook de schrijver en zijn vrouw, zittend op het strand, druk doende met hun goede werk en omringd door hun vrienden, heb ik daar gesproken. Prachtig dat er nog zulke mensen bestaan !

Comments are closed.