Oriental Kwai Resort

Vlakbij het dorpje Ladya in de provincie Kanchanaburi, is het Oriental Kwai Resort gelegen. Het is een vakantie park van een vriend en een vriendin van ons uit Warmond. Dit zijn Djo en Evelien, die ongeveer 8 jaar geleden naar Thailand zijn vertrokken om dit park daar op te zetten. Djo, oorspronkelijk geboren in Thailand, heeft zijn jeugd in Nederland doorgebracht. Vervolgens, is hij met Evelien hun gemeenschappelijke droom gaan verwezenlijken in zijn geboorteland. Met hard werk, veel inzet en doorzettingsvermogen hebben zij deze droom gestalte weten te geven waardoor dit paradijselijke park, aan de oevers van de river Kwai, is ontstaan. Het park ligt op ongeveer 20 km afstand van de provinciehoofdstad Kanchanaburi waar de beroemde brug over de river Kwai te vinden is.

Het Oriental Kwai resort is een klein en rustig resort gelegen nabij een klein dorp op slechts 20 minuten rijden van Kanchanaburi stad en 150 km van Bangkok. De 12 cottages liggen verspreid over een tropische tuin en teak bos aan de oever van de beroemde rivier Kwai. Dit maakt het Oriental Kwai resort een perfect toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en mensen die willen proeven van de schoonheid van het ongerepte Thailand. Alle huisjes, ingericht in een warme moderne Thaise stijl, hebben alles om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Oriental Kwai Resort (ook wel toepasselijk OK Resort genoemd) is de perfecte plek om even de hectische westerse wereld te ontlopen voor koppels en families. Neem een verfrissende duik in het zwembad na een dag van het verkennen van de omgeving om daarna volop te genieten van een heerlijk diner op het terras met uitzicht op de rivier de Kwai ! Onder de vele lokale hoogtepunten zijn de Erawan watervallen, de vele tempels, de musea en begraafplaatsen het bezoeken ten zeerste waard. Ook kun je per fiets, scooter, longtailboot of taxi de omgeving op je gemak gaan verkennen, waarbij je in ieder dorpje weer iets verrassends zult tegenkomen.

Hier onder staan wat sfeer plaatjes van het OK Resort van Djo en Evelien. Zij kunnen terecht trots zijn op hetgeen zij hebben bereikt.

De Nederlandse site van Djo en Evelien is te benaderen door deze link te openen: http://www.orientalkwai.com/index.php?lay=show&ac=article&Id=432077

Comments are closed.